Неа Потидеа - Пакети

НЕА ПОТИДЕА

 

Неа Потидеа е на 70 км од Солун. Интересна атракција  е каналот кој минува низ селото и изгледа како  'ракав' од копното. Така Неа Потидеа  лежи на два брега. Има широка и песочна плажа со постепено влегување во море. 

 Вилата LITHEA HOUSE се наоѓа на сама плажа и располага со 1/2+1 студија и четворокреветни апартмани со комплетно опремена кујна, купатило. тераса, ТВ и клима уред. Во цената е вклучено користење на клима уредот. За секој апартман следува еден чадор и две лежалки за на плажа.


ТЕРМИН

НОЌИ

LITHEA HOUSE     1/2 STD

со превоз / наем 

LITHEA HOUSE

1/3 STD 

со превоз / наем   

LITHEA HOUSE

1/4 APP

со превоз / наем    

17.05-24.05.14

7*

60

70 / 120

80 / 160

24.05-31.06.14

7*

70 

80 / 140

90 / 180

31.06-07.06.14

7*

80

90 / 160

100 / 200

07.06-14.06.14

7*

90 

100 / 180

110 / 220

14.06-21.06.14

7*

100 

110 / 200

120 / 240

21.06-28.06.14

7*

110 

120 / 220

140 / 280

28.06-05.07.14

7

240

270

310

05.07-12.07.14

7

260

290

330

12.07-19.07.14

7

280

310

350

19.07-26.07.14

7

300

330

370

26.07-02.08.14

7

300

330

370

02.08-09.08.14

7

300

330

370

09.08-16.08.14

7

280

310

350

16.08-23.08.14

7

260

290

330

23.08-30.08.14

7

240

270

310

30.08-06.09.14

7*

110 

120 / 220

140 / 280

06.09-13.09.14

7*

90

100 / 180

110 / 220

13.09-20.09.14

7*

80

90 / 160

100 / 180

13.09-20.09.14
7*
60
70 / 140
80 / 160

*Цените за наем се по студио /  апартман за 7 ноќевања.
*Смените со * се однесуваат на 7 ноќевања со вклучен превоз по лице.

* Цените се изразени во евра. Уплати се вршат исклучиво во денарска противвредност    1 =62.00ден. Можност за плаќање на рати со кредитни картички.