Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Скијање во Маврово
Од 25.12.2021 секој викенд организиран превоз Скопје-Маврово-Скопје

Еднодневна екскурзија:
– Со купена ски карта превозот изнесува 200 ден. повратен билет
– Само превоз 400 ден. повратен билет

Поаѓање 07:30 ч. пред Кинисси
Враќање 16:00 ч. од Маврово

Согласно протоколите во врска со пандемијата на Covid-19 задолжително е носење на заштитни маски во текот на целото патување. Минимум број на патници за реализација на патувањето е 15 патници.

Ценовник за ски-карти:

Основните правила на Скијачкиот центар на Ресорт Маврово можете да ги прочитате тука.