Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Котизација – ЕYE Ohrid 2020

7,380.00 ден

Регистрација и котизација за EYE Ohrid Конференција за учесници од Македонија.

Регистрација

Category:

Description

Котизацијата покрива:

  • Три ноќевања со појадок
  • Конференциски матерјиал
  • Ручеци и вечери, вклучувајќи две гала вечери
  • Транспорт до индустриски посети