Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Скијање во Маврово
Секој викенд организиран превоз Скопје-Маврово-Скопје

Еднодневна екскурзија:
– Со купена ски карта превозот изнесува 250 ден. повратен билет (во истиот ден)
– Само превоз 400 ден. повратен билет
(во истиот ден)

Поаѓање 07:30 ч. пред Кинисси – Ленинова 46 Скопје (Аминта Трети 46)
Враќање 16:00 ч. од Маврово

За реализирање на патувањето потребни се минимум 15 патници.

Ценовник за ски-карта:

Основните правила на Скијачкиот центар на Ресорт Маврово можете да ги прочитате тука.