Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Авио билети

Резервирајте авионски карти за сите светски дестинации!

За сите информации во врска со авионските билети, нивна достапност и резервација, можете да испратите барање на нашата e-mail адреса: info@kinissi.biz ; да се јавите во агенција на тел.02/3124-441 или да нè посетите во нашите простории. Ќе Ви одговориме во најкраток можен рок.