Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Скијање во Маврово
Организиран превоз Скопје-Маврово-Скопје

Еднодневна екскурзија:
– Со купена ски карта превозот изнесува 150 ден. повратен билет
– Само превоз 300 ден. повратен билет

Поаѓање 07:30 ч. пред Кинисси
Враќање 16:00 ч. од Маврово

Ценовник за ски-карти: