Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Галерија

http://interhotelsandanski.bg/?lang=en

капацитет петок и сабота недела-четврток 7+ ноќи
SGL lux (еднокреветна лукс соба)
1 adl 68 € 55 € 50 €
1adl +1chd (4-11,99) 68 € 55 € 54 €
1adl +2chd (0-3,99 и 4-11,99) 68 € 55 € 54 €
DBL lux (двокреветна лукс соба)
2 adl 86 € 69 € 66 €
2 adl+1chd (0-3,99) 86 € 69 € 66 €
2 adl+1chd (4-11,99) 98 € 79 € 76 €
2 adl+2chd (0-3,99 / 4-11,99) 98 € 79 € 76 €
2 adl+1chd (12-15,99) 114 € 92 € 88 €
2 adl+2chd (0-3,99 /12-15,99 ) 114 € 92 € 88 €
Studio (студио – без кујна)
2 adl 124 € 100 € 96 €
2 adl+1chd (0-3,99) 124 € 100 € 96 €
2 adl+1chd (4-11,99) 124 € 100 € 96 €
2 adl+2chd (0-3,99/4-11,99) 124 € 100 € 96 €
2 adl+2chd (4-11,99/4-11,99) 124 € 100 € 96 €
2 adl+1 chd (12-15,99) 152 € 123 € 118 €
2 adl+2chd (0-3,99 /12-15,99 ) 152 € 123 € 118 €
3 adl 152 € 123 € 118 €
3 adl+1chd (4-11,99) 152 € 146 € 140 €
3 adl+2chd (0-3,99/4-11,99) 152 € 146 € 140 €
APP lux (апартман лукс)
2 adl 140 € 112 € 108 €
2 adl+1chd (0-3,99) 140 € 112 € 108 €
2 adl+1chd (4-11,99) 140 € 112 € 108 €
2 adl+2chd (0-3,99/4-11,99) 140 € 112 € 108 €
2 adl+1chd (12-15,99) 168 € 135 € 130 €
2 adl+2chd (0-3,99 /12-15,99 ) 168 € 135 € 130 €
3 adl 168 € 135 € 130 €
3 adl+1chd (0-3,99) 168 € 135 € 130 €
3 adl+1chd (4-11,99) 180 € 145 € 140 €
3 adl+2chd (0-3,99/4-11,99) 180 € 145 € 140 €

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд
Доплата: вечера 12€ – возрасен, 8€ – дете 4-12
Легенда:   adl – возрасен,    chd – дете

Во цената Е вклучено:
Ноќевање со појадок
Користење на сауна, парна бања, фитнес центар
Користење затворен базен со минерална вода од 33⁰С (полуолимписки размери)
Користење на отворен базен со минерална вода од 33⁰С,
Користење на отворен термален базен со минерална вода 38⁰С
Лежалка и пешкир покрај базените
Безжичен интернет во целиот хотел
Паркинг
Сеф на рецепција
Детско катче со аниматор
Туристичка такса

Во цената НЕ Е вклучено:
Превоз
Патничко осигурување
Личен трошок на патникот
Неспомнати услуги

Капацитет за сместување

сместување минимум максимум
Двокреветна соба (француско легло) 1 возрасен 2 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г
Двокреветна соба (разделени легла) 1 возрасен 2 возрасни + 1 дете до 3.99г.
Студио 1 возрасен 3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.
Апартман Лукс 1 возрасен 3 возрасни + 1 дете до 11.99г. + 1 дете до 3.99г.
Апартман Фемили 1 возрасен 3 возрасни + 1 дете до 15.99г. + 1 дете до 3.99г.

Напомена !
Сместување по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање до 12:00 ч. (локално време)
Цените НЕ ВАЖАТ за национални и верски празници, семинари, конгреси, и за дати:
/ 06-08.09.2019 / 20-23.09.2019/ 23-27.12.2019 /28.12.2019- 01.01.2020 /