Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Островите се главна карактеристика на грчката морфологија и важен дел од културата и традицијата на државата. Околу 6000 острови се наоѓаат во водите на Егејското и Јонското море, од кои 227 се населени. Грчкиот архипелаг нуди разновиден релјеф кој го сочинуваат песочни плажи кои се простираат со километри, засолнети и мирни заливи, крајбрежни пештери и др.

Понуда ОСТРОВИ <