Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Скијање во Маврово со организиран превоз

Ценовник

  • Ски карта+превоз за возрасни

    1200
  • Ски карта+превоз за деца

    900
  • Ски карта+превоз за студенти

    1000