Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

х.Глобус 4*

 

термин 01.06-30.06.16 01.07-31.08.16 01-15.09.16
цена по лице1/2 соба 29€ П.П 38€ П.П 29€ П.П

Попусти:Прво детe од 2-11,99 год.со двајца возрасни користат бесплатни услуги.Второ дете од 2-11,99 год.со двајца  возрасни плаќа  25% од цената за возрасен. Дете од 2-11,99 год.на редовно легло плаќа 50% од цената за возрасен.Возрасен на допол. легло плаќа 70% од цената на аранжманот.Доплата за 1/1 соба 10€ на ден

 

х.Феникс 4*

 

термин 01.06-30.06.16 01.07-31.08.16 01-15.09.16
цена по лице1/2 соба 27€ П.П 36€ П.П 27€ П.П

Попусти:Прво детe од 2-11,99 год.со двајца возрасни користат бесплатни услуги.Второ дете од 2-11,99 год.со  двајца  возрасни плаќа  25% од цената за возрасен. Дете од 2-11,99 год.на редовно легло плаќа 50% од цената за возрасен.Возрасен на допол. легло плаќа 70% од цената на аранжманот.Доплата за 1/1 соба 10€ на ден

 

х.Поморие 3*

 

термин 01.06-30.06.16 01.07-31.08.16 01-15.09.16
цена по лице1/2 соба 28€ all inc. 37€ all inc. 28€ all inc.

Попусти:Прво детe од 2-11,99 год.со двајца возрасни користат бесплатни услуги.Второ детеод 2-11,99 год.со  двајца  возрасни плаќа  25% од цената за возрасен. Дете од 2-11,99 год.на редовно легло плаќа 50% од цената за возрасен.Возрасен на допол. легло плаќа 70% од цената на аранжманот.Доплата за 1/1 соба 10 € на ден.

 

ЕДНОКРАТНА БОРАВИШНА ТАКСА – ВОЗРАСНИ 10  И ДЕЦА  5