Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

х.ШИПКА 3*

термини 16.06-06.07.16 07.07-24.08.16 25.08-04.09.16
1/2 соба /1 лице / 27€ Н.П 35€ Н.П 27€ Н.П
1/1 соба /1 лице / 40€ Н.П 52€ Н.П 40€ Н.П

 

ДОПЛАТА:

 • HB(полупансион) за вoзрасни -6€ на ден, за деца  од 4 год.–12,99 год.–3€ на ден
 • AI inclusive: за вoзрасни -12€ на ден,за деца  од 4 год.– 12,99 год.–6€ на ден
  • Н.П – Ноќевање со појадок
  • H.B – Ноќевање со појадок и вечера
  • аll inclusive-Се вклучено

 

Попусти  на база Н.П(ноќевање со појадок):

Едно или две деца до 3.99 год. со еден или двајца возрасни во двокреветна соба користат бесплатни услуги

 • Едно дете од 4 год. до 12,99 год. на редовно легло има 50% попуст  од цената аранжманот
 • Едно дете од 4 до 12.99 год.  на дополнително легло со двајца возрасни користи бесплатни услуги
 • Второ дете  од 4 до 12.99 год. со двајца возрасни во двокреветна соба има 50% попуст од цената на аранжманот
 • Две деца со двајца возрасни – едното до 3.99 год. а другото од 4 до 12.99 год. и двете деца користат бесплатни услуги
 • Две деца од 4 до 12.99 год. со еден возрасен – и двете деца имаат по 50% попуст од цената на аранжманот.
 • Возрасен  на дополнително легло има 20% попуст од цената на аранжманот.
 • Две деца до 3.99 год. со еден возрасен во еднокреветна соба користат бесплатни услуги

 ЕДНОКРАТНА БОРАВИШНА ТАКСА – ВОЗРАСНИ 10  И ДЕЦА 5