Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Хотел Медите 4* – Сандански

Галерија СПА ХОТЕЛ МЕДИТЕ 4* Вид на сместување Недела – Четврток Петок – Сабота Стандардна двокреветна соба 55 € 68 € Стандардна еднокрев...

Хотел Sv. Nikola 3*- Сандански

Галерија http://www.svetinikolasandanski.com/ Локација: Се наоѓа во центарот на градот Сандански. Располага со: фитнес, базен, солариум, саун...

Inter Hotel 4*- Сандански

Галерија http://interhotelsandanski.bg/?lang=en капацитет петок и сабота недела-четврток 7+ ноќи SGL lux (еднокреветна лукс соба) 1 adl 68 € 55 €...