Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Калела – Коста Брава

Continental **- Калела Локација: Калела Опис: Хотелот е лоциран на 100м од центарот на Калела. и е на 3км од Пинеда дел Мар. Во својот со...