Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Љорет де Мар

H Top Royal Beach Локација: Хотелот се наоѓа на само 100м од познатата плажа Феналс и на десетина минути пеш од центарот на збиднувањата. Опи...