Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Ситониа е вториот “крак” од полуостровот Халкидики. Заради различната конфигурација на теренот и помалиот број на населени места и хотелски капацитети претставува магнет за туристи кои претпочитаат дискретни и осамени плажи. Место каде што е зачувана природната убавина, нешто што другите популарни грчки дестинации го имаат изгубено. Претставува идеално место за мирен одмор.

Понуда за Халкидики – Ситониа