Кинисси т.о. 46. Аминта Трети, Скопје. тел.3124 441; 511 0333                                   info@kinissi.biz
 
 

 


   


ОВА Е НАШИОТ НОВ ON-LINE СИСТЕМ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ (АВИО БИЛЕТИ И ХОТЕЛИ НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ). РЕЗЕРВИРАТЕ САМИ, А ПЛАЌАЊЕТО ГО ВРШИТЕ ВО НАШАТА АГЕНЦИЈА.