Викенд
(Петок-Сабота)
Еднокреветна
5,518 мкд
Двокреветна
7,874 мкд
Еднокреветна со џакузи
6,138 мкд
Двокреветна со џакузи
9,114 мкд
Работни денови
(Недела - Четврток)
Еднокреветна
3,658 мкд
Двокреветна
5,208 мкд
Еднокреветна со џакузи
4,278 мкд
Двокреветна со џакузи
6,448 мкд
14.02.2021 – 16.02.2021
14.02.2021 – 16.02.2021
Еднособна
7,130 мкд
Двокреветна
10,230 мкд
Еднокреветна со џакузи
7,750 мкд
Двокреветна со џакузи
11,470 мкд