Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

За нас

За нас

Агенцијата е основана во април 1996. Во пролетта 1998 прераснува во самостојна туристичка агенција и отпочнува да егзистира како самостоен правен субјект. Од самиот почеток сме посветени кон обезбедување на сите потребни сервиси за различни видови на туристички аранжмани, инвестирајќи во високо квалификуван персонал, технологија и опрема. Денес Кинисси е агенција со висок деловен углед и задоволни клиенти кои долги години ги користат нашите услуги. Кинисси е лиценцирана со А лиценца од домашната легислатива.

Ви ги нудиме следните услуги:

  1. Летни и зимски аранжмани
  2. Хотелски резервации во Македонија и странство ( incoming/outgoing )
  3. Авио билети за сите дестинации во светот
  4. Организирање на семинари, конгреси, саеми
  5. Групни и индивидуални патувања
  6. Патнички осигурувања
  7. Обезбедување на трансфери во и надвор од Македонија

Локација

Skopje 1000, Macedonia (FYROM)