Викенд
(Петок-Сабота)
Еднокреветна
3,596 мкд
Двокреветна
5,084 мкд
Фамилијарна Двокреветна
7,130 мкд
Фамилијарна Трокреветна
9,176 мкд
Работни денови
(Недела - Четврток)
Еднокреветна
4,588 мкд
Двокреветна
6,572 мкд
14.02.2021 – 16.02.2021
14.02.2021 – 16.02.2021
Еднокреветна
5,890 мкд
Двокреветна
8,680 мкд