Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Хотел Olivera

Галерија Hotel Оlivera 3* – се наоѓа на 7 километри од центарот на Ајвалик. Хотелот се наоѓа на плажа и има ...

Хотел Dabaklar

Галерија Хотел  Dabaklar **** е лоциран во центарот на градот и е одалечен околу 250м. Од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 81 соб...

Хотел Musho

Галерија Нов хотел ,се наоѓа на плажа,на околу 500 м од центарот на градот. Има 164 соби (1/2,1/2+1,1/3,1/3+1 ).Во собите има ...

Хотел Grand Milano

Галерија       Хотелот  GRAND MILANO 3* се наоѓа во Ајвалик на околу 50м. од  плажа.  Хотелот располага со вкупно ...

Хотел Ogerim

Хотел OGERIM Хотел  OGERIM ** се наоѓа на само 600 метри од најпознатата плажа Ladies Beach. Хотелот има 25 соби целосно опремени со тоа...

Хотел Blue Sea 4*

Хотел BLUE SEA 4* Хотелот BLUE SEA 4* е лоциран на 2 мин. пешачање од плажата Ladies Beach и на 3 км. одалеченост од центарот на Ку...
12