Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Хотел Albora 3*

Хотел ALBORA 3* Хотелот ALBORA 3* се наоѓа на 1км. одалеченост од најпознатата плажа Ladies Beach и на 1 км. oд центарот на Кушадаси. Хот...

Хотел Ozka 3*

Хотел OZKA 3* Хотелот Оzка 3* е лоциран на околу 500 м. од центарот на градот и на околу 300 м. од градската плажа. Хотелот располага совкупно 62...

Хотел Merry 4*

Хотел MERRY 4* Хотелот MERRY 4* се наоѓа на 500 м. одалеченост од плажата Long Beach и на 18 км. одалеченост од центарот на Кушадаси. Хот...

Хотел Tecimen 2*

Хотел TECIMEN 2* Хотел TECIMEN 2* се наоѓа на 500 метри од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со ТВ, балкон, клима...
12