Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Хотел Golden Gate

Галерија       Хотелот Golden Gate ***+ се наоѓа на околу 300м. одалеченост од Ladies Beach и околу 2 км. од це...

Хотел Olivera

Галерија Hotel Оlivera 3* – се наоѓа на 7 километри од центарот на Ајвалик. Хотелот се наоѓа на плажа и има ...

Хотел Dabaklar

Галерија Хотел  Dabaklar **** е лоциран во центарот на градот и е одалечен околу 250м. Од градската плажа. Хотелот располага со вкупно 81 соб...

Хотел Musho

Галерија Нов хотел ,се наоѓа на плажа,на околу 500 м од центарот на градот. Има 164 соби (1/2,1/2+1,1/3,1/3+1 ).Во собите има ...

Хотел Grand Milano

Галерија       Хотелот  GRAND MILANO 3* се наоѓа во Ајвалик на околу 50м. од  плажа.  Хотелот располага со вкупно ...

Хотел Ogerim

Хотел OGERIM Хотел  OGERIM ** се наоѓа на само 600 метри од најпознатата плажа Ladies Beach. Хотелот има 25 соби целосно опремени со тоа...

Хотел Blue Sea 4*

Хотел BLUE SEA 4* Хотелот BLUE SEA 4* е лоциран на 2 мин. пешачање од плажата Ladies Beach и на 3 км. одалеченост од центарот на Ку...

Хотел Albora 3*

Хотел ALBORA 3* Хотелот ALBORA 3* се наоѓа на 1км. одалеченост од најпознатата плажа Ladies Beach и на 1 км. oд центарот на Кушадаси. Хот...

Хотел Ozka 3*

Хотел OZKA 3* Хотелот Оzка 3* е лоциран на околу 500 м. од центарот на градот и на околу 300 м. од градската плажа. Хотелот располага совкупно 62...

Хотел Merry 4*

Хотел MERRY 4* Хотелот MERRY 4* се наоѓа на 500 м. одалеченост од плажата Long Beach и на 18 км. одалеченост од центарот на Кушадаси. Хот...

Хотел Tecimen 2*

Хотел TECIMEN 2* Хотел TECIMEN 2* се наоѓа на 500 метри од море, во централниот дел на градот. Сите соби располагаат со ТВ, балкон, клима...