Следете нè
info@kinissi.biz 02/3124-441 КИНИССИ ТУР ОПЕРАТОР

Вила POSEDONIO – Полихроно

7 ноќевања
На 100м. од плажата се наоѓа Вилата Поседонио која располага со 1/2 +1 студија (соба со брачен кревет и помошен во кујната) и 1 / 4 апартм...
од 59 евра

Хотел РЕГНУМ 5* – Банско

26 Apr 2019 - 29 Apr 2019
цена на аранжманот: од 324 евра
од 324 евра

Inter Hotel 4*- Сандански

26 Apr 2019 - 29 Apr 2019
цена на аранжманот: од 305 евра
од 305 евра

Венеција, Милано, Сирмионе

26 Apr 2019 - 30 Apr 2019
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 7,378 ДЕНАРИ
7 378 денари

Азурен брег

25 Apr 2019 - 30 Apr 2019
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 14.200,00 ДЕНАРИ
14 200 денари

Софија

26 Apr 2019 - 28 Apr 2019
ЦЕНА НА АРАНЖМАНОТ: 4,900 ДЕНАРИ
4 900 денари